Полторак про розведення військ: території ми не здамо

Полторак про розведення військ: території ми не здамо

Укрінформ
У разі загострення ситуації на Донбасі українські військові повернуться на свої опорні пункти, зокрема в Станицю Луганську, протягом 15-20 хвилин.

Про це в ефірі "5 каналу"  заявив міністр оборони України Степан Полторак.

"Я хотів би запевнити мирне населення, яке проживає в цьому районі, що ми позиції, опорні пункти в районі Станиці Луганської не залишаємо, загрози для мирного населення ніякої немає. Збройні сили знаходяться в районах, які їм визначили (згідно з рамковою угодою про розведення військ), в своїх опорних пунктах, які знаходяться поруч, і навіть в ускладненій ситуації вони дуже швидко зможуть зайняти свої опорні пункти", – зазначив він.

Полторак додав, "для того, щоб нам зайняти позиції, опорні пункти, нам достатньо 15-20 хвилин. І те, що, на жаль, у нас будь-яку ситуацію використовують таким чином, для того щоби створити якусь нестабільність, я хотів би дати відповідь таким політикам: не витрачайте час. Території ми не здамо, і мир, і спокій збережемо".

Як повідомляв Укрінформ, речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко заявив, що режим тиші у Станиці Луганській не дотримується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-