Порошенко: Всі дивуються, як ми так швидко створили ефективну армію

Порошенко: Всі дивуються, як ми так швидко створили ефективну армію

Укрінформ
Завдяки спільним зусиллям українських військових, суспільства, влади українська армія за рівнем бойової майстерності вважається однією з сильніших у світі.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час виступу на врученні державних нагород з нагоди Дня захисника України, повідомляє прес-служба Глави держави. 

«Наші воїни демонструють волелюбний, жертовний та нескорений український дух, властивий українським лицарям всіх поколінь. Завдяки спільним зусиллям наших військових, суспільства, влади українська армія за рівнем бойової майстерності вважається однією із сильніших у світі», - сказав Порошенко.

За словами глави держави, найвищі генерали з усіх країн світу дивуються, як за такий короткий термін ми створили такі дієздатні, боєздатні й ефективні Збройні Сили.

Президент наголосив, що «ми будемо робити надзвичайно велику роботу у приведенні нашої армії до стандартів НАТО».

За його словами, українська армія користується такою ж довірою у суспільстві, як і церква.

Глава держави зазначив, що на церемонії нагородження зібралися Герої України, кавалери орденів, військовослужбовці, які проявили мужність та героїзм у боях з ворогом, хоча, на жаль, не всі бойові побратими повернулись живими з бойових завдань.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих героїв, які віддали своє життя, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України.

Петро Порошенко подякував кожному воїну за високий професіоналізм, звитягу та бойовий дух.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-