Для перемоги над агресором потрібна єдність народу – Турчинов

Для перемоги над агресором потрібна єдність народу – Турчинов

Укрінформ
Українська армія сьогодні стає однією з найбільш боєздатних у Європі, але для перемоги над ворогом необхідна також єдність українського народу.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов у вітанні з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України. 

"Професія захисника Батьківщини нині одна з найбільш шанованих в українському суспільстві, а наша армія сьогодні стає однією з найбільш боєздатних в Європі", - цитує Турчинова прес-служба РНБО.

Він зазначив, що лише за два роки завдяки спільним зусиллям ми змогли відродити та озброїти українську армію. "Кожен сьогодні робить все, що може, щоб Україна стала незалежною, демократичною, потужною європейською державою, а гарантом нашої незалежності та розвитку є сильна та незламна українська армія", - підкреслив Турчинов.

Водночас він зауважив, що успіх наших перемог у протистоянні з сильним і жорстоким ворогом – не лише в сучасній зброї і професіоналізмі військовослужбовців, але, перш за все, в єдності нашого народу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-