Про героїзм українських бійців уже ходять легенди – Гройсман

Про героїзм українських бійців уже ходять легенди – Гройсман

Укрінформ
Захисники України забезпечують найцінніше - незалежність нашої держави і мирне дитинство наших дітей. А про героїзм безстрашних українських бійців уже ходять легенди в усьому світі. 

Про це сказав Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у своєму привітанні з Днем захисника України. 

"Чимало захисників України перебувають на передовій у зоні проведення антитерористичної операції або нещодавно з неї повернулися. Від них залежить безпека нашого суспільства, територіальна цілісність країни. Наші воїни взяли до рук зброю не для захоплення чужих земель, а для захисту нашої Батьківщини від ворога. Вони забезпечують найцінніше - незалежність нашої держави і мирне дитинство наших дітей.

Про героїзм безстрашних українських бійців уже ходять легенди, і вони відомі в усьому світі. Велика шана всім нашим захисникам, щира людська вдячність за патріотизм, мужність та самовіддану любов до Батьківщини. Україна завжди пишатиметься своїми воїнами!" - підкреслив Гройсман.

Він зазначив, що упродовж історії 14 жовтня завжди було днем української військової звитяги, що символізує нерозривний зв'язок усіх поколінь захисників України - воїнів княжої доби, козацьких часів, років боротьби за незалежність України у ХХ столітті та нинішніх захисників Батьківщини.

"Обов’язок уряду – дбати про надійний тил наших воїнів: впроваджувати ключові структурні реформи, такі як децентралізація, енергетична незалежність, боротьба з корупцією, правова реформа, розвиток економіки, промисловості, освіти, культури, науки, системи охорони здоров’я. Щоб успішна та європейська Україна, про яку ми разом мріємо і яку зі зброєю в руках відстоюють наші захисники, – стала реальністю", - наголосив Прем'єр.

Він побажав всім захисникам і їх родинам міцного здоров’я, добра, злагоди, благополуччя, успіхів та непохитної віри в нашу перемогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-