Суд відмовився скасовувати контракт генерала-дезертира

Суд відмовився скасовувати контракт генерала-дезертира

Укрінформ
Вищий адмінсуд залишив без задоволення скаргу колишнього начальника Генштабу - головнокомандуючого ЗСУ адмірала Юрія Ільїна про скасування в судовому порядку його контракту. 

Вищий адміністративний суд України погодився з доводами Головної військової прокуратури та залишив без задоволення скаргу колишнього начальника Генштабу - головнокомандуючого ЗСУ адмірала Юрія Ільїна, яку той подав з метою скасувати в судовому порядку контракт про проходження військової служби та визнати незаконним наказ про зарахування його в розпорядження.

Про це повідомляє Управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

«У такий спосіб Ільїн намагався виправдати свої дії щодо нез'явлення до Генерального штабу Збройних сил України для вирішення питання щодо подальшого проходження служби під час незаконної анексії півострова Крим», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, Головною військовою прокуратурою розслідується кримінальне провадження за фактом нез'явлення Ільїна до місця служби та йому оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 408 Кримінального кодексу України (дезертирство).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-