Середня субсидія становитиме 2 тисячі - Розенко

Середня субсидія становитиме 2 тисячі - Розенко

Укрінформ
В опалювальний період субсидії, середній розмір яких складе близько 2 тис. грн, отримають до 8,5 - 9 мільйонів українських сімей.

Про це віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко сказав на селекторній нараді з питань готовності підприємств до осінньо-зимового періоду 2016/17 року та стану призначення населенню житлових субсидій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми очікуємо, що в опалювальний період чисельність сімей, що звернуться за субсидіями, яким треба буде оформлювати субсидії або переоформити на новий термін, складе 8,5-9 мільйонів", -  сказав Розенко.

За його словами, тенденція щодо збільшення кількості людей, які звернуться до держави за допомогою, збережеться до січня.

Урядовець нагадав, що оформлення субсидій нині відбувається у двох напрямках. По-перше, для тих родин, які оформили субсидію минулого року, зараз відбувається автоматичний перерахунок. По-друге, опрацьовуються заяви тих, хто щойно подав документи.

"В цьому році ми очікуємо, що середній розмір субсидій складе 2 тис грн. Що це означає, що малозабезпеченій родині 2 тисячі грн на покриття у середньому на житлово-комунальні послуги, за газ електроенергію тощо. І ми маємо забезпечити те, щоб люди ці кошти отримали", - наголосив Розенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-