Прикордонники готові пустити міжнародних аудиторів до проекту

Прикордонники готові пустити міжнародних аудиторів до проекту "Стіна"

Укрінформ
Державна прикордонна служба України готова до перевірок і міжнародних аудитів, які стосуються проекту "Стіна".

Про це під час прес-конференції в Укрінформі повідомив голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко.

"Що стосується проекту "Стіна". Проект дійсно дуже важливий для України і для Європи, і для світу, тому що вперше за історію незалежності Україна на сході своєї держави розпочала створення інтелектуального кордону", - сказав Назаренко.

Водночас, він наголосив, що Держприкордонслужба готова до будь-яких перевірок проекту інженерного облаштування державного кордону.

"Перевірки... проводились і з боку Нацполіції, і з НАБУ, і інших структур. Ми відкриті для перевірок. Якщо є конкретні проблеми в конкретних людей, які будували і щось не будували на якійсь конкретній ділянці, то вони повинні за це відповідати. Тому я вважаю, що чим більше перевірок, тим краще. Ми відкриті і до міжнародних аудитів. Ми готові показати здобутки і усунути ті недоліки, які є", - зазначив він.

За його словами, Держприкордонслужба захищала даний проект на засіданні Кабінету міністрів, після чого він був затверджений.

"Ті кошти, які виділені, вони дійсно використані, щоб збудувати цей проект. І на сьогоднішній день вже 230 кілометрів ми маємо достатньо сучасно обладнаного кордону", - зауважив Назаренко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-