Прикордонники презентували фільм

Прикордонники презентували фільм "Правильний вибір"

Фото, відео
Укрінформ
Державна прикордонна служба презентувала антикорупційний короткометражний фільм "Правильний вибір".

Про це під час презентації фільму в Укрінформі розповів голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко.

"Фільм "Правильний вибір" ми використовуємо для профілактики корупційних проявів, ми вважаємо, що це нові підходи, які мають свої результати. Для Держприкордонслужби протидія корупції є одним із пріоритетних напрямків роботи. Ми і надалі робитимемо усе, що від нас залежить, аби Державна прикордонна служба була відомством, вільним від корупції та зловживань", - сказав Назаренко.

За його словами, ідея створення фільму належить офіцерам внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства, а зйомки проводила творча команда молодих митців за підтримки міжнародних організацій. Активну участь у зйомках також взяли співробітники та військовослужбовці Держприкордонслужби.

Як зазначив режисер фільму Федір Левченко, у картині розповідається про випадок, коли в аеропорту "Бориспіль" було виявлено та затримано громадянина Ірану, який пройшов підготовку снайпера та планував приєднатися до російсько-терористичних військ, аби воювати проти захисників України.

Фільм «Правильний вибір» приурочений до початку операції «Доброчесність», яка стартувала 3 жовтня і є логічним продовженням операції «Чисті руки». Вони обидві направлені на запобігання та протидію корупційним проявам серед особового складу, а також виявлення осіб, які зловживають службовим становищем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-