Учнів зі зруйнованої школи у Василькові переведуть до трьох інших

Учнів зі зруйнованої школи у Василькові переведуть до трьох інших

Укрінформ
Відділ освіти Васильківської міської адміністрації зібрав директорів місцевих шкіл на нараду, щоб вирішити питання розподілу учнів школи № 6 у Василькові, де стався обвал стіни, по навчальних закладах міста.

Зокрема, вирішується питання організації навчання у дві зміни та підвозу дітей до місць навчання. Про це Укрінформу повідомила керівник відділу освіти Васильківської міської державної адміністрації Лілія Козак.

«Діти з понеділка будуть навчатися. Зараз у нас нарада з директорами, ми всіх розподілимо по інших школах. Вирішили розподілити дітей на три школи. Початкова школа буде навчатися в першу зміну, старші – в другу зміну. Зараз працює комісія. Причина обвалу ще нам не повідомлена», - сказала Лілія Козак.

На нараді також присутні представники Міністерства освіти та науки і Київської обласної державної адміністрації.

Як повідомила Укрінформу начальник відділу освіти Васильківської районної держадміністрації Віра Рогова, школи району також можуть підключитися до вирішення питання розподілу школярів зі зруйнованої школи, однак поки що місто вирішує проблему своїми силами.

Учнів зі зруйнованої школи планують тимчасово перевести до шкіл № 3, 9 і 4 Василькова.

Козак розповіла, що школа, в якій стався обвал стіни, була збудована у 1965 році. В останні роки там проводилися ремонти окремих приміщень, покрівлі на даху, здійснювалась заміна вікон. Цього року там відремонтували спортзал, який знаходиться в іншому приміщенні, а торік - актовий зал.

Руйнування сталося в коридорі і не зачепило навчальні приміщення.

«Ніхто ще не знає причин, що там могло бути. Сьогодні йшла підготовка до опалювального сезону, тобто спускали воду, а три останні дні йшов дощ. На щастя, були уроки, швидко зорієнтувалися і дітей вивели, ніхто не постраждав», - сказала Рогова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-