Із обваленої школи у Василькові евакуювали понад 600 осіб

Із обваленої школи у Василькові евакуювали понад 600 осіб

Укрінформ
У місті Васильків у триповерховій будівлі середньої школи №6 сталося руйнування фасадної стіни з 1 по 3 поверх (висотою 9 метрів та шириною 15 метрів), перекриття, побутових приміщень та коридора. Евакуйовано близько 631 особи.

Про це повідомив у Фейсбуці голова ДСНС Микола Чечоткін.

"Проведено евакуацію близько 631 особи (589 учнів та 42 особи персоналу). За попередньою інформацією жертв та постраждалих немає. На місці руйнування проводяться аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи", - йдеться у повідомленні.

Місце надзвичайної події оточено силами Національної поліції. Причина руйнування встановлюється.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучено 10 одиниць пожежно-рятувальної та інженерної техніки, засоби малої механізації та близько 90 чоловік особового складу, 3 кінологічні розрахунки. 

Приведено у готовність для нарощування сил 100 чоловік особового складу та 15 одиниць аварійно-рятувальної техніки 1 Спеціального центру швидкого реагування.

Чечоткін повідомив також, що "для координації дій залучених сил і засобів утворено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, до якого увійшли представники ДСНС, Національної поліції, місцевих органів влади та комунальних служб міста".

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-