Гройсман повідомив про обвал школи у Василькові: Слава Богу, без жертв

Гройсман повідомив про обвал школи у Василькові: Слава Богу, без жертв

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що у місті Василькові Київської області обвалилась стіна школи, але ніхто не постраждав.

Про це він заявив, відкриваючи засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У місті Васильков відбулося обвалення, обрушення стіни школи. Слава Богу, що, по наданій мені щойно інформації ДСНС, діти і колектив школи не постраждали... Слава Богу, що все без втрат... Хочу ще раз наголосити, що по наданій мені інформації жертв і постраждалих немає", - сказав Гройсман.

Він додав, що направив до Василькова представників уряду, віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Зубка, заступника міністра освіти.

"Також на місці працює ДСНС. Ми розберемось на місці, що відбулось, я переговорив вже з мером Василькова. Вважаю, що такі речі відбуваються тому, що ми іноді не помічаємо те, що є надзвичайно важливим. І до таких речей доводить байдужість і безвідповідальність",  - сказав Гройсман.

Прем'єр також наголосив, що усі винуваті будуть покарані.

"Кожен, хто допустив порушення, які довели до таких речей - може хтось добудовував, чи перебудовував, довантажував на існуючу будівлю. Це все маємо розібратись, щоб покарати, з одного боку, а з іншого, - щоб було неповадно", - сказав Гройсман.

За його словами, уряд допоможе відновити школу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-