Пенсійний Фонд підписав угоду про співпрацю з профспілками

Пенсійний Фонд підписав угоду про співпрацю з профспілками

Укрінформ
Пенсійний Фонд України та Всеукраїнське об'єднання профспілок у понеділок підписали угоду про співпрацю.

Про це повідомляє сайт ПФ.

"10 жовтня 2016 року Олексій Зарудний, голова правління Пенсійного фонду України, та Григорій Осовий, голова Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок, на національному рівні підписали Угоду про співпрацю", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в рамках цієї угоди про співробітництво сторони домовилися про довготривалу взаємодію в напрямках організаційної, аналітичної, законотворчої, правопросвітницької та правозахисної роботи, "прагнучи взаємної підтримки в створенні в Україні ефективної системи пенсійного страхування та захисту інтересів працівників, пов'язаних з формуванням та реалізацією їх пенсійних прав".

"Процеси, що відбуваються в соціально-економічному житті країни, у пенсійному забезпеченні, в умовах сьогодення потребують посилення співпраці органів Фонду з профспілками", - наголосив при підписанні угоди Зарудний.

Угода про співпрацю між ПФУ і Всеукраїнським об'єднанням профспілок була підготовлена відповідно до Генеральної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-