Стрілянина у Харкові: курсанту видалили кулю з черепа

Стрілянина у Харкові: курсанту видалили кулю з черепа

Укрінформ
Після хірургічного видалення кулі 24-річний курсант, поранений в потилицю на харківській вулиці Полтавський шлях, залишається в стані медикаментозного сну.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів в.о.начальника Регіонального медіа-центру МО підполковник Дмитро Чалий.

"На сьогодні пацієнт залишається в стані медикаментозного сну, хоча кулю з його черепа - вона пройшла за вухом і застрягла в скроневій кісті - видалили минулої п'ятниці в хірургічному відділенні військового госпіталю в Харкові. Поки що тривають спроби лікарів повернути пацієнта в нормальний стан, щоб він міг дихати самостійно", - зазначив Чалий.

За його словами, попри стабільно тяжкий стан пацієнта, "життєво важливі центри не зачеплені, і інші операції поки не плануються".

"Що стосується кулі, то вона відправлена на експертизу", - додав Чалий.

Як повідомляв раніше Укрінформ, увечері 5 жовтня на вул.Полтавский шлях невідомий чоловік вистрілив в потилицю курсантові в камуфляжі і втік. Поранений доправлений в міську лікарню швидкої допомоги, потім переведений у військовий госпіталь.

Постраждалий Євгеній Суховеєв родом з Дніпра, має звання молодшого сержанта. Пройшов строкову службу в армії, потім служив за контрактом в 25-ій окремій повітряно-десантній бригаді. Учасник АТО. Цього року вступив на факультет військової підготовки Харківського національного університету "ХПІ". Нещодавно одружився.

Слідство проводиться за ст. "Замах на умисне вбивство" з санкцією до 15 років в'язниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-