В Україні видали посібник про Майдан і російсько-українську війну

В Україні видали посібник про Майдан і російсько-українську війну

Укрінформ
Вийшов друком навчально-методичний посібник для старшокласників з курсу історії за авторством колишнього заступника міністра освіти та науки України Павла Полянського.

Про це повідомляє волонтерський рух "Безкоштовні курси української мови". 

"У київському видавництві "Грамота" вийшов друком навчально-методичний посібник "POST SCRIPTUM. Актуальні матеріали до підручників з історії для 10-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів" Павла Полянського. Книга заповнює прогалину у вивченні шкільного курсу історії, що утворилася у 2010 р. унаслідок внесення українофобом Табачником змін програми", - йдеться у повідомленні.

Крім матеріалів про події 30-х років ХХ ст., що механічно "випали" й виявились не відображеними ні у підручниках для 10-го класу, ні для 11-го класів, у книзі подано фактичний матеріал, присвячений подіям 2014-2016 років в Україні та у світі, що є ексклюзивним.

Посібник уперше містить систематизований матеріал, присвячений Революції Гідності в Україні, агресії Росії проти України і російсько-українській війні, найостаннішим, включно з 2016 роком, подіям світової історії. 

10 жовтня у Києві відбудеться презентація підручника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-