У Нацполіції порахували, скільки корисного зробили на донецьких блокпостах

У Нацполіції порахували, скільки корисного зробили на донецьких блокпостах

Укрінформ
Поліцейські Донеччини, які несуть службу на контрольно-пропускних пунктах та блокпостах, за тиждень перевірили близько 9 тисяч одиниць легкового транспорту та понад тисячу одиниць вантажного.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції, через блокпости за цей період пройшло понад 45 тисяч фізичних осіб. Усього за тиждень зареєстровано 66 правопорушень.

"Усього за тиждень поліцейськими зареєстровано 66 правопорушень. Серед них сім фактів вилучення наркотичної речовини, чотири факти підробки документів, факт надання неправомірної вигоди за безперешкодний проїзд, виявлений автомобіль-двійник та викрадене авто, знайдено сім мобільних телефонів, які знаходяться у розшуку, тощо", - йдеться у повідомленні.

Громадяни, які викликають підозру, перевіряються за базами даних поліції Донеччини, з метою виявлення осіб, які знаходяться у розшуку або підтримують зв'язок з незаконними збройними формуваннями. Таким чином були виявлені чотири особи, які знаходились у розшуку за скоєння злочинів, та дві особи, які розшукувались як зниклі безвісти, 17 осіб, які підтримують зв’язок з учасниками незаконних збройних формувань та шестеро безпосередніх учасників незаконного збройного формування.

"Одне з важливих завдань правоохоронців – це припинення витоку на мирну територію зброї, боєприпасів, вибухівки, та інших небезпечних пристроїв. За тиждень виявлено п’ять таких фактів: вилучені пістолети, гранати та набої", - зазначили у прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-