Фейгін потрапить до Сущенка тільки у понеділок вранці

Фейгін потрапить до Сущенка тільки у понеділок вранці

Укрінформ
Адвокат Марк Фейгін зможе відвідати незаконно затриманого в Москві журналіста Укрінформу Романа Сущенка в Лефортовській в'язниці у понеділок, 10 жовтня.

Про це Фейгін пише в Твіттері.

"У результаті жеребкування адвокатів перед цією чортовою в'язницею, я потраплю до Сущенка у понеділок вранці. Сьогодні побачу його у ФСБ на обвинуваченні", - зазначає він.

Як відомо, у п'ятницю, 7 жовтня, власному кореспондентові Укрінформу Роману Сущенку буде пред'явлено звинувачення, а всі суди у його справі відбудуться в закритому режимі. C моменту арешту до Сущенка не був допущений консул.

Нагадаємо, власного кореспондента Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ" у Франції Романа Сущенка неправомірно затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають у СІЗО Лефортово і звинувачують у "шпигунстві".

Журналіст працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" з 2002 року, а власкором у Франції - з 2010. Адвоката Фейгіна пропустили до підзахисного лише на 15 хвилин у вівторок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-