МЗС рекомендує українцям не перетинатися в США з ураганом Метью

МЗС рекомендує українцям не перетинатися в США з ураганом Метью

Укрінформ
У зв’язку з наближенням урагану Метью до південно-східного узбережжя США українське зовнішньополітичне відомство рекомендує громадянам України утриматися найближчим часом від поїздок до прибережних регіонів.

Про це Укрінформу повідомили у четвер у прес-службі МЗС України.

"У зв’язку з потужним ураганом Метью, який спричинив загибель щонайменше 19 жителів трьох країн Карибського басейну (Гаїті, Домініканська Республіка, Колумбія) та його наближенням до узбережжя США, у штатах Флорида, Джорджія, Південна Кароліна і Північна Кароліна оголошено надзвичайний стан. Особлива небезпека загрожує жителям прибережних регіонів", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим МЗС рекомендує громадянам України, які перебувають на території цих штатів або планують їх відвідати, утриматися найближчим часом від поїздок до прибережних регіонів; стежити за повідомленнями місцевих органів про розвиток ситуації; виконувати інструкції рятувальних служб, а також зважати на можливі зміни у русі сухопутного та повітряного транспорту.

У випадку потрапляння у надзвичайні ситуації у зв'язку із зазначеним стихійним лихом громадянам України слід невідкладно звертатися до Посольства України в США (тел.: +1-202- 765-4681, ел.пошта: cons_us@mfa.gov.ua) або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: +38-044-238-16-57.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-