Фейгін пояснив, як можна передати Сущенку книги

Фейгін пояснив, як можна передати Сущенку книги

Укрінформ
Адвокат Марк Фейгін, який захищає кореспондента Укрінформу, пояснив, як можна передати незаконно заарештованому в РФ Роману Сущенку книги й продукти.

Інформацію з цього приводу адвокат опублікував у Твіттері.

"Якщо хтось може взятися за організацію продуктових передач Роману Сущенко у СІЗО-2 "Лефортово", то дуже просив би вас про це", - написав він.

Адвокат також опублікував перелік дозволених до передачі в СІЗО продуктів.

Крім того, Фейгін роз'яснив, як треба передавати книги: "Ті, хто хоче передати книги Роману Сущенку у в'язницю, може замовляти їх тільки через інтернет магазини "ОЗОН" і "БІБЛІО-ГЛОБУС". У замовленні потрібно вказати адресу: 111020, м.Москва, Лефортовський Вал, будинок 5, СІЗО Лефортово, Е20, а/с 201, для Сущенка Романа Володимировича, 1969 року народження".

Нагадаємо, власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка, порушуючи всі міжнародні правила, затримали у Москві 30 вересня й звинуватили у шпигунстві, заявивши, що він є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР спростували звинувачення ФСБ, зазначивши, що це "абсолютно не відповідає дійсності".

Московський суд заарештував Сущенко до 30 листопада.

Роман Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-