На полігоні

На полігоні "Десна" під час навчань загинув військовий

Укрінформ
Військовою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом порушень правил експлуатації бойової машини, внаслідок чого загинув військовослужбовець.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби військової прокуратури Центрального регіону України.

"Військовою прокуратурою Деснянського гарнізону Центрального регіону України розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил водіння або експлуатації бойової машини, що спричинило загибель військовослужбовця", - йдеться у повідомленні

Встановлено, що 5 жовтня близько 10.00 години на тактичному полі одного з навчальних центрів Сухопутних військ ЗСУ у селищі Десна Козелецького району Чернігівської області проводилися навчання. У ході відпрацювання тактичного заняття під час спішування з БМП–1 військовослужбовець військової служби за контрактом, молодший сержант, потрапив під гусеницю бойової машини та від отриманих тілесних ушкоджень помер.

Попередньою причиною цієї трагічної події є порушення правил експлуатації бойової машини водієм-механіком БМП-1 (військовослужбовцем військової служби за контрактом).

У ході слідства досліджується правильність організації проведення навчання, повнота доведення заходів безпеки на учбових місцях, виконання нормативних вимог використання бойової техніки та інше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-