Муженко: Першими демобілізують кращих

Муженко: Першими демобілізують кращих

Укрінформ
Під час проведення демобілізації військовослужбовців шостої хвилі першими будуть звільнятися військові, які проявили себе під час служби найкращим чином чи мають складні сімейні обставини.

Про це написав у Фейсбуці начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних сил України генерал армії України Віктор Муженко.

"Щодо демобілізації військовослужбовців 6-ї хвилі. За рішенням командирів найпершими будуть звільнятися кращі військовослужбовці і ті, які мають складні сімейні обставини. Всіх необхідно розрахувати у військовій частині. Фінансових ресурсів для цього достатньо", - йдеться у повідомленні.

Крім того, начальник Генштабу зазначив, що військовослужбовці шостої хвилі мобілізації не повинні залучатися з тих військових частин, які найближчим часом мають приступити до виконання завдань у зоні АТО на ротаційній основі: "Вони розраховуються і готуються до звільнення".

Загалом же, заплановано, що всі військовослужбовці шостої хвилі мобілізації мають бути звільненими до кінця жовтня, додав Муженко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-