Фейгін: Сущенко не визнає провини

Фейгін: Сущенко не визнає провини

Укрінформ
Адвоката Марка Фейгіна пустили на побачення до його підзахисного, кореспондента Укрінформу Романа Сущенка в СІЗО "Лефортово".

Про це адвокат нашого кореспондента Романа Сущенка написав у своєму Твіттері.

"Я вийшов від Романа Сущенка з Лефортово! Лише 15 хвилин.

Отже, Сущенко не визнає провину! Встиг почитати постанову про порушення. Навіть з поваги до держтаємниці, але ... Це ж фуфел!

Роман Сущенко радий, що його захищає Фейгін. Він підписав ще раз угоду зі мною. Слідчі вмовляли не брати Фейгіна. Ну як завжди ", - написав Фейгін.

Нагадаємо, адвокат затриманого в Москві власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка Марк Фейгін о 17:30 написав у своєму Твіттері фразу: "Я заходжу ...".

Укрінформ припускав, що його пустили до нашого кореспондента, якого неправомірно затримали, звинувативши в "шпигунстві" і содержат в СІЗО "Лефортово" з 30 вересня.

Безпосередньо перед цим Фейгін спілкувався з власним кореспондентом Укрінформу в Талліні і розповів, що він стоїть в черзі в Лефортово і чекає дозволу слідчого ФСБ на відвідування свого підзахисного. Під час цієї розмови Фейгіна покликали і він перервав телефонний дзвінок. Відразу ж після цього з'явився запис в Твіттері Фейгіна: "Я заходжу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-