Комітет Ради підтримає спецрежим ПДВ і мораторій на землю

Комітет Ради підтримає спецрежим ПДВ і мораторій на землю

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань аграрної політики у повному складі підтримає законодавчі ініціативи зі збереження спецрежиму ПДВ для сільськогосподарських виробників, а також із подовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення.

Про це під час свого виступу на мітингу під Верховною Радою заявив заступник голови зазначеного парламентського комітету Олександр Бакуменко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Аграрний комітет Верховної Ради у повному складі підтримає законопроект 3851-1, а також подовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення. Також ми будемо переконувати свої колег-депутатів підтримати ці законодавчі ініціативи», - сказав Бакуменко.

Нардеп наголосив, що за умов фінансової кризи в Україні було б помилковим позбавляти аграріїв додаткових обігових коштів.

Також, за його словами, законодавче поле України не готове до запуску ринку землі сільськогосподарського призначення в Україні, тому законотворцям потрібен ще рік, аби нарешті врегулювати всі проблемні питання.

«Якщо не внести в парламент законопроект про продовження мораторію, то це означатиме автоматичний запуск продажу землі в Україні. За умов неврегульованості законодавчо цього питання може розпочатися хаотичний продаж землі, що призведе до соціальних вибухів у регіонах», - наголосив Бакуменко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-