Фейгін сподівається потрапити до Сущенка вже сьогодні

Фейгін сподівається потрапити до Сущенка вже сьогодні

Ексклюзив
Укрінформ
Адвокат Марк Фейгін знаходиться в черзі на відвідання затриманих в СІЗО Лефортово.

Про це він розповів кореспондентові Укрінформу.

"Ситуація наразі така. Я здав своє адвокатське посвідчення разом із заявою до адміністрації і сиджу в черзі, чекаю можливості побачитися з моїм підопічним Романом Сущенком. Я 12-й у черзі. Але тут лише 6 кабінетів. Однак сподіваюся побачити Романа після обіду. Але гарантії, що це станеться, немає", - повідомив Фейгін.

За його словами, вся історія з чергами в СІЗО Лефортово виглядає украй дивно. Щоп'ятниці проходить розіграш можливості потрапити до підзахисних без черги - 10 адвокатів. Інші займають чергу. Фейгін приїхав у ніч на понеділок, був четвертим, в сумі - 14-м.

"Рік тому такої ситуації не було. За бажання її можна було вирішити. Зробити 20 кабінетів замість 6. Зробити електронний запис, як в інших СІЗО. А в такій ситуації легко маніпулювати. Особливо з урахуванням того, що в Лефортово сидять такі "соковиті" клієнти, як "Шакро Молодой", як екс-губернатор Комі В'ячеслав Гайзер", - написав адвокат.

Як повідомлялося, Федеральна служба безпеки Російської Федерації назвала затриманого в Москві журналіста Укрінформу кадровим співробітником ГУР Міноборони України і порушила кримінальну справу за статтею "Шпигунство".

У ФСБ стверджують, що Сущенко "цілеспрямовано збирав відомості про діяльність Збройних сил і військ Національної гвардії РФ, які становлять державну таємницю і просочення яких за кордон могло завдати шкоди обороноздатності держави".

Власного кореспондента Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ" у Франції Романа Сущенка неправомірно затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" з 2002 року, а власним кореспондентом Укрінформу у Франції - з 2010 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-