Керівництво держави привітало освітян з Днем вчителя

Керівництво держави привітало освітян з Днем вчителя

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко привітав педагогів з Днем працівників освіти.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"У цей складний для нашої країни час ваша робота набуває виняткової важливості. Адже саме на вас покладено велику місію - виховувати громадянина, який усім серцем та душею любить рідну землю і готовий повсякчас боронити її свободу та незалежність. Саме тому національно- патріотичне виховання і громадянська освіта мають стати невід’ємною складовою сучасного навчального процесу", - сказав Порошенко.

Він висловив упевненість, що віддане служіння вчителя "своєму покликанню, високий професіоналізм стануть запорукою обраного Україною європейського майбутнього" та побажав усім міцного здоров’я, мирного неба та нових звершень в ім’я України.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман також привітав освітян із професійним святом. 

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Від Вас, шановні освітяни, залежить майбутнє молодших поколінь і нашої країни. В дитячі чисті душі Ви закладаєте ті цінності та світоглядні орієнтири, які в недалекому майбутньому визначатимуть нашу державу, наближатимуть усіх нас до омріяного європейського рівня життя. Саме наступні покоління утверджуватимуть наші здобутки і досягнення", - зазначив Прем'єр-міністр.

Він наголосив, що "в умовах військової агресії одним із головних пріоритетних напрямів державної політики є розвиток освіти і науки, наближення їх до світових стандартів та соціальний захист педагогічних працівників".

Гройсман висловив щиру пошану і вдячність освітянам "за невтомну багатолітню працю, за великий талант, мудрість і високий професіоналізм" та побажав "міцного здоров’я, творчої наснаги, нових педагогічних звершень, добробуту, злагоди, любові, а головне – вдячних і реалізованих вихованців!"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-