Папа Римський: Бувають ситуації, коли в шлюб втручається сам диявол

Папа Римський: Бувають ситуації, коли в шлюб втручається сам диявол

Укрінформ
Папа Римський Франциск назвав сім'ю "найпрекраснішим, що створив Бог", і закликав парафіян у Грузії берегти шлюби і не піддаватися спокусам.

Про це пише Грузія-онлайн.

"Сьогодні триває світова війна, щоб зруйнувати шлюб, але його руйнують не зброєю, а ідеями, точніше, ідеологічною колонізацією", - підкреслив понтифік на зустрічі з католицькими священиками і парафіянами в Тбілісі.

Папа Римський висловив "жаль з приводу того, що сьогодні проблеми у шлюбі часто вирішуються розлученням". "Від розлучення страждають самі подружжя, страждають діти, які бачать сварки і розлучення батьків. Необхідно робити все, щоб врятувати сім'ю", - зазначив він.

За словами понтифіка, "бувають ситуації, коли в шлюб втручається сам диявол і ставить перед чоловіком жінку, яка здається йому красивішою за дружину, або ставить перед жінкою чоловіка, який здається їй кращим за свого... Негайно просіть про допомогу, коли приходить така спокуса. А допомогти парам, які переживають кризу, можна привітністю, близькістю, супроводом, розпізнаванням і інтеграцією в тіло Церкви", - пояснив він.

Папа Римський Франциск прибув в Тбілісі напередодні вдень на запрошення президента Грузії Георгій Маргвелашвілі і Католикоса-Патриаха всієї Грузії Ілії Другого, які зустріли його в міжнародному аеропорту імені Шота Руставелі. У суботу понтифік відслужив урочисту месу, на якій були присутні близько 15 тисяч чоловік, у тому числі глава держави, члени уряду і парламенту.

Папа Римський залишить Грузію 2 жовтня вранці - з Тбілісі він вилетить до Баку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-