URun присвятить участь у брюссельському марафоні допомозі українським дітям

URun присвятить участь у брюссельському марафоні допомозі українським дітям

Укрінформ
Понад двадцять учасників щорічного марафону та півмарафону у Брюсселі із команди Run for Ukraine (URun) присвятять свій забіг допомозі українським дітям.

Про це кореспонденту Укрінформу у Брюсселі розповіли у бельгійській організації UAct, активісти якої ініціювали благодійну акцію.

«Таким чином організація розпочинає збір коштів для реалізації двох проектів в Україні: «Дитячий лідерський табір» у Києві та «Спеціальна освіта» у Дніпрі», - розповіли в UAct.

Заради українських дітей участь у марафоні, який пройде 2 жовтня у Брюсселі, візьмуть понад 20 спортсменів із 7 країн. Серед них українці, американець, голландець, француженка, чех, поляк та бельгійці.

За словами учасниці організації Юлії Зельвенської, команда UAct та українські партнери мають за мету надати молодим українцям можливості стати активними членами суспільства та допомогти створювати свої соціальні проекти.

«Окрім лідерського табору, ми витратимо зібрані кошти на освітні заходи для дітей з будинку-інтернату в Дніпрі. Наші українські партнери проводитимуть інноваційні заняття для дітей з особливими потребами та тренінги для волонтерів, що ними опікуються», - також розповіла активіст Анетта Проскуровська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-