Убивство міліціонерів на АЗС: суд оголосив перерву

Убивство міліціонерів на АЗС: суд оголосив перерву

Укрінформ
Апеляційний суд Києва оголосив перерву у засіданні, де обирають новий запобіжний захід Віті Заверусі, Андрію Романюку та Євгену Кошелюку.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу "112 Україна".

Зазначається, що під час розгляду справи навколо суду посилено заходи безпеки, журналістів до зали не пускали.

Як повідомлялося, сьогодні закінчився термін запобіжного заходу Віти Заверухи та ще двох підозрюваних, о 8:00 ранку їх відпустили, а потім знову затримали у залі суду.  За словами народного депутата Ігоря  Луценка, причина повторного затримання - в порушенні затриманими громадського порядку за гратами.

У серпні 2015 року Генеральна прокуратура України направила до Дніпровського районного суду Києва обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно Віти Заверухи, Андрія Романюка, Євгенія Кошелюка, Миколи Мнишенка і Данила Ситнікова, яких звинувачують у причетності до збройного нападу і вбивства двох працівників міліції.

4 травня 2015 року в Деснянському районі столиці невідомі в масках, погрожуючи зброєю, напали на автозаправну станцію. Зловмисники поранили в руку працівника АЗС і забрали з каси близько 800 грн. Під час переслідування підозрюваних двоє співробітників міліції загинули, троє дістали поранення. У даній справі було  затримано п'ятьох осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-