ЗС України отримали 5 тисяч одиниць нового та модернізованого озброєння - МОУ

ЗС України отримали 5 тисяч одиниць нового та модернізованого озброєння - МОУ

Укрінформ
З початку року Збройні Сили України отримали з державних підприємств понад 5 тисяч одиниць нового та модернізованого озброєння та військової техніки.

Про це сказав речник Міністерства оборони України підполковник Олексій Чернобай на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З початку року ЗС отримали з державних підприємств понад 5 тисяч одиниць нового та модернізованого озброєння та військової техніки - бойові та медичні броньовані машини, автомобільна та інженерна техніка, артилерійські системи, кулемети, безпілотні авіаційні комплекси, авіаційні двигуни, наземні комплекси контролю та обробки польотної інформації, тепловізійні приціли та бінокуляри, тактичні ножі, наземні радіолокатори, передавачі перешкод, навігаційна апаратура споживачів супутникового зв’язку", - поінформував Чернобай.

Також Збройні Сили отримали комплекти динамічного захисту третього покоління «Ніж» для танків українського виробництва, сигнальні звуко-світлові міни, ручні димові гранати, танкові постріли з керованою ракетою, протитанкові ракети та інші боєприпаси.

Згідно з Державним оборонним замовленням, всього у цьому році Збройні Сили України отримають понад 6 тисяч одиниць озброєння і військової техніки та майже 2,5 мільйона боєприпасів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-