Справа

Справа "7 кілометру": склали підозру екс-нардепу і спільникам

Укрінформ
Департаментом спеціальних розслідувань Генпрокуратури розслідується факт заволодіння часткою у статутному фонді ТОВ «Промринок» в Одеській області (ринок «7-й кілометр») та спричинення збитків колишнім власникам цього підприємства.

Про це інформує прес-служба відомства.

За результатами розслідування вказаного кримінального провадження 23.09.2016 складено повідомлення про підозру колишньому народному депутату України та двом його спільникам у вчиненні організації вимагання чужого майна за попередньою змовою групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки потерпілим та організації підроблення офіційного документу, тобто вчиненні злочинів передбачених ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 189, ч. 3 ст. 27, ч.3 ст. 358 КК України.

Досудове розслідування триває.

Як передавалося, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявляв, що прокуратура планує оголосити підозру Юрію Іванющенку, Івану Абрамову і Олегу Гресю за незаконне відчуження акцій ринку "7 кілометр".

Нагадаємо, олігарх Іванющенко оголошений у міжнародний розшук у зв'язку зі звинуваченням у привласненні та розтраті майна в особливо великих розмірах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-