У поліції розказали, через що почалася стрілянина на залізничному вокзалі Києва

У поліції розказали, через що почалася стрілянина на залізничному вокзалі Києва

Укрінформ
Столичні правоохоронці встановлюють обставини інциденту зі стріляниною на центральному залізничному вокзалі Києва.

Про це повідомили у прес-службі поліції Києва.

"До столичної поліції сьогодні надійшло кілька повідомлень: на площі Вокзальній невідомі пошкодили автомобіль "Рено", та при цьому було чути постріли", - йдеться в повідомленні.

В поліції зазначили, що за викликом виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці оглянули місце події, опитали можливих свідків та очевидців, вилучили речові докази. У результаті до поліції звернувся власник "Рено" із заявою щодо пошкодження транспортного засобу.

Попередньо встановлено, що невідомий чоловік підбіг до автомобіля та молотком розбив вікна іномарки. Побачивши це, інший чоловік зробив кілька пострілів (вид зброї встановлюється). Після цього обоє залишили місце події.

"На цей час до поліції не надходили повідомлення щодо осіб, які отримали тілесні ушкодження під час інциденту", - наголосили в столичній поліції.

Зазначається, що відомості про правопорушення зареєстровані в Журналі єдиного обліку Солом'янського управління поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції встановлюють усі обставини події. Тривають заходи, спрямовані на встановлення осіб, які можуть бути причетними до правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-