Рева анонсував початок призначення

Рева анонсував початок призначення "зимових" субсидій

Укрінформ
Розрахунок розміру субсидій на опалювальний період 2016-2017 рр. проводитиметься з жовтня. 

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, повідомляє прес-служба міністерства. 

За словами Реви, розрахунок розміру субсидій окремо проводиться на неопалювальний період і на опалювальний, тож субсидії на опалювальний період 2016-2017 рр. призначатимуться після початку опалювального сезону, який в Україні зазвичай починається після 1 жовтня.

Рева також зазначив, що органи соцзахисту населення проводитимуть розрахунки на основі нових тарифів та інформації від надавачів послуг - тепло-, газо- та електропостачальних організацій. Інформація про розмір субсидії буде відображена у листопадових платіжках за оплату комунальних послуг.

Як повідомляє Мінсоцполітики, наразі органи соцзахисту населення проводять розрахунки на неопалювальний період.

«Якщо комусь не вийшла субсидія на неопалювальний період, панікувати не варто. Таким родинам у жовтні буде здійснено автоматичний перерахунок на опалювальний період. Жодних додаткових документів подавати не потрібно, система здійснить перерахунок автоматично з урахуванням оплати за опалення - централізоване або індивідуальне», - уточнив Рева.

У Мінсоцполітики нагадують: на опалювальний період 2016-2017 рр. житлові субсидії видаватимуться на основі тих критеріїв, які діють на сьогодні, тобто без врахування наявності депозитів і доходів від їх розміщення в банку, без будь-яких обмежень щодо наявності майна. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-