НАУ в лідерах серед вищих навчальних закладів з виконання обсягу держзамовлення

НАУ в лідерах серед вищих навчальних закладів з виконання обсягу держзамовлення

PR
Укрінформ
Національний авіаційний університет став одним із лідерів серед вищих навчальних закладів України з виконання максимального обсягу державного замовлення.

Ці  дані оприлюднив Директор Департаменту вищої освіти  Міністерства освіти та науки Олег Шаров під час наради за підсумками вступної кампанії-2016. НАУ виконав максимальний обсяг державного замовлення за 17 спеціальностями. Лідерами своєрідного рейтингу серед українських ВИШів  також стали Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Харківський національний університет імені В.Н Каразіна, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Львівський національний університет імені Івані Франка.    

«Це  лідери серед вищих навчальних закладів за кількістю спеціальностей, по яких вони повністю  виконали максимальний обсяг державного замовлення  і це означає, що з цих спеціальностей у них прохідні бали вищі за загальні по Україні, тому  це  - своєрідний рейтинг лідерства»,  - вважає Олег Шаров.  За його  словами, через  рейтинг  лідерства  в  навчальних закладах можуть  збільшуватись  бюджетні набори, крім того, це є певним орієнтиром як для розвитку напрямків підготовки (спеціальностей) в конкретних  вишах, так і для майбутніх вступників.

Нагадаємо, цьогоріч Національний авіаційний університет увійшов у ТОП – 10 за кількістю поданих заяв.  У 2016 році  до НАУ  було подано понад 43500 заяв, тоді як у попередньому 2015 році було зареєстровано 33721 вступну заяву.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-