Геращенко сказав, коли Пугачова переведуть у СІЗО

Геращенко сказав, коли Пугачова переведуть у СІЗО

Укрінформ
Підозрюваного у вбивстві поліцейських у Дніпрі Олександра Пугачова через тиждень-півтора помістять до СІЗО, або в лікарню при слідчому ізоляторі, де він перебуватиме до винесення вироку.

Про це повідомив народний депутат від партії «Народний фронт» Антон Геращенко в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Пугачов перебував у лікарні, тому суд проходив в умовах, які передбачені кримінально-процесуально, оскільки підозрюваний поранений і перебуває в лікарні. Нам важливіше, щоб був результат. Людина буде перебувати в СІЗО за рішенням суду до моменту винесення вироку. Життю підозрюваного нічого не загрожує, думаю, через тиждень-півтора його приведуть у нормальний стан і помістять у СІЗО або лікарню при слідчому ізоляторі», - повідомив Геращенко.

Він додав, що Пугачов відмовився давати будь-які свідчення і казати слідству, чи перебував він один в машині під час інциденту.

«Він відмовився від дачі показань. На відеозаписах не видно іншої людини. Проводяться оперативно-слідчі заходи. Заявляти про те, що хтось був з ним чи ні, поки що недостатньо підстав», - уточнив нардеп.

Як повідомляв Укрінформ, 25 вересня у Дніпрі поліцейський патруль зупинив чоловіка за порушення правил дорожнього руху. Той обстріляв патрульних. У результаті поліцейський загинув на місці, його напарниця померла на операційному столі.

У скоєнні злочину підозрюють колишнього бійця «Торнадо» Олександра Пугачова, який перебував у розшуку за скоєння інших важких злочинів. Він був затриманий у лікарні Мечникова, куди звернувся по медичну допомогу з кульовим пораненням у живіт, назвавшись іншим прізвищем. У понеділок 27 вересня суд Шевченківського району міста Дніпра йому обрав запобіжний захід – арешт строком на 2 місяці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-