"Дніпровський стрілець" не має доступу до соцмереж – поліція

Укрінформ
Сторінка підозрюваного в убивстві дніпровських поліцейських Олександра Пугачова у соцмережі активна - на ній з'являються заклики про допомогу та посилання на пісні. Проте, як запевнили у поліції, сам затриманий робити цих дописів не може - у лікарняній палаті в нього немає ні телефону, ні інших пристроїв для виходу в Мережу.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила речник Головного управління Національної поліції України в Дніпропетровській області Анна Старчевська.

"Він наразі перебуває у лікарні, до нього приставлено охорону, і жодних пристроїв для виходу в Інтернет у нього немає. Нема у затриманого Пугачова і мобільного телефону", - запевнила вона.

Старчевська додала, що сьогодні ввечері Пугачову оберуть запобіжний захід.

Хоч сам підозрюваний доступу до Інтернету не має, проте, очевидно, до акаунту має доступ хтось із його знайомих, оскільки сьогодні близько четвертої години дня він був активний. Також сьогодні о 12.03 на сторінці з'явилося посилання на пісню Сергія Шнурова "Никого не жалко", а вчора о 12.23 - звернення до іншого користувача, який зареєстрований під ім'ям Максима Трошина: "Макс, виручай".

Зазначимо, що друзі Пугачова, зокрема користувач під псевдонімом "Дедушка Сухой", висловлюють підтримку торнадівцю і погрожують тим, хто вважає убивство поліцейських злочином.

Як повідомлялося, 25 вересня у Дніпрі поліцейський патруль зупинив чоловіка за порушення правил дорожнього руху. Зловмисник відкрив стрілянину по патрульних. У результаті поліцейський загинув на місці, його напарниця померла на операційному столі.

У скоєнні злочину підозрюють колишнього бійця "Торнадо" Олександра Пугачова, який був у розшуку за скоєння інших важких злочинів. Він був затриманий у лікарні Мечникова, куди звернувся по медичну допомогу з кульовим пораненням у живіт, назвавшись іншим прізвищем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-