В Укрінформі презентували методичний збірник для вчителів

В Укрінформі презентували методичний збірник для вчителів "Урок миру - 2016"

Фото
Укрінформ
У збірнику методичних матеріалів для педагогічних працівників "Урок миру" представлено розробки вчителів з різних регіонів України.

Про це на презентації видання в Укрінформі повідомила голова Національної ради жінок України доктор медичних наук, професор Людмила Порохняк-Гановська.

"Ми зібралися, для того щоб презентувати нашу спільну роботу - методичні розробки, які були написані вчителями різних регіонів України і присвячені проблемі миру. Сьогодні до нас в Україну прийшла війна, і багато наших дітей потерпають від неї, і ми повинні думати, як у цій ситуації виховувати наших дітей. Сьогодні ми розпочнемо роботу зі створення іміджу вчителів-вихователів, в даній ситуації це вчителі, які будуть займатися проблемами миру та іншими, які означила ООН", - сказала Порохняк-Гановська.

За словами старшого наукового співробітника Інституту проблем виховання НАПН України Тетяни Тарасової, збірник "Урок миру - 2016" складений на основі традиційних підходів педагогічної науки України з елементами тренінгів та майстер-класів.

"14 областей України подали свої матеріали. Було 104 різні матеріали, які надіслані до нашого інституту, з них ми відібрали 34, які більше розкривали саме тему миру", - сказала Тарасова.

Збірник видано за сприяння Національної ради жінок України та Інституту проблем виховання НАПНУ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-