Посвідчення УБД

Посвідчення УБД "торнадівця" Пугачова отримала його мати - Геращенко

Укрінформ
Посвідчення учасника бойових дій (УБД) колишнього бійця роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександра Пугачова, який перебував у розшуку за підозрою у скоєнні низки злочинів, отримала його мати на правах довіреної особи.

Про це у прямому ефірі програми "Свобода слова" на ICTV повідомив народний депутат України Антон Геращенко, передає кореспондент Укрінформу.

"Уже встановлена годину тому повна історія з цим посвідченням... Воно було видане матері підозрюваного у вбивстві Пугачова на основі довіреності, яку він тут написав", - сказав він.

Геращенко зазначив, що якщо підтвердиться інформація про те, що співробітники, які видали посвідчення Пугачова, знали про його оголошення в розшук, то вони "будуть притягнуті до відповідальності".

Як раніше повідомляло агентство, вчора вранці екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки «Citroen» за порушення правил дорожнього руху. Водій автівки почав чинити опір працівникам поліції, а потім застрелив патрульного і поранив його напарницю. Згодом жінка померла в лікарні під час операції.

Радник керівника МВС народний депутат Антон Геращенко повідомив, що у вчиненні цього злочину підозрюється колишній боєць роти спецпризначення МВС «Торнадо» Олександр Пугачов, який перебуває в розшуку за підозрою у вчиненні тяжких злочинів. Крім того, в нападі на поліцейських підозрюється ще одна людина, ім’я якої поліція не називає.

Пугачова поліція затримала у лікарні ім. Мечникова, куди той звернувся з вогнепальним пораненням під чужим прізвищем. 

На цей час підозрюваний прооперований і перебуває у стабільному стані. З ним уже можуть спілкуватися правоохоронці, повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

За фактом убивства патрульних відкрито провадження за трьома статтями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-