Голова Нацради прокоментував

Голова Нацради прокоментував "купівлю" Порошенком "112 Україна"

Відео
Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення називає маячнею інформацію про нібито спроби президента Петра Порошенка купити телеканал "112 Україна".

Про це заявив в ефірі Громадського голова Нацради Юрій Артеменко.

"Брєд не коментується. Брєд – він і є брєдом. Я думаю, що правоохоронні органи ідентифікують, хто зараз фальсифікує такі провокативні закиди", — сказав Артеменко.

"У документах згадується Національна рада. Там вказується, що, начебто за те, що купується "112 Україна", начебто Нацрада вирішить зняти санкції та попередження. Наша позиція завжди була принципова. Як тільки ми прийшли працювати, то до нас звернулася Асоціація мовників, які сказали, що наші частоти вкрав "112 Україна". Ми почати попереджати, бо ми відстоюємо позицію регіональних мовників", — стверджує Артеменко.

У свою чергу, розшукуваний в Україні через підозру в розкраданні газу народний депутат від "Волі народу" Олександр Онищенко наголосив в ефірі Громадського, що Порошенко начебто вів перемовини про купівлю "112 Україна" через своїх представників.

Адміністрація Президента у коментарі ЗМІ спростовувала інформацію, поширену Онищенком.

Як припустив нардеп Володимир Ар'єв, відповідну заяву Онищенко зробив з метою спроби довести, що переслідується за політичними мотивами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-