Бабин Яр: делегація Кнесету відзначає високий рівень підготовки заходів

Бабин Яр: делегація Кнесету відзначає високий рівень підготовки заходів

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко зустрівся із офіційною делегацією Кнесету Ізраїлю, яка перебуває в Україні з нагоди вшанування 75-х роковин трагедії Бабиного Яру.

Про це повідомляє Урядовий портал. http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249350474&cat_id=244276429

"Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко зустрівся із офіційною делегацією Кнесету Держави Ізраїль, яка перебуває в Україні з нагоди вшанування 75-х роковин трагедії Бабиного Яру", - йдеться у повідомленні.

Кириленко зазначив, що події 75-річної давнини, які сталися у Бабиному Яру, є жахливою трагедією і це спільна пам'ять про невинні жертви під час Другої Світової війни. Також він повідомив, що уряд приділив значну увагу підготовці жалобних заходів щодо вшанування загиблих у Бабиному Яру.

Представники делегації Кнесету Держави Ізраїль подякували Україні за підготовку та проведення на високому рівні офіційних заходів, присвячених трагедії Бабиного Яру, які відбудуться 29 вересня. Вони також засвідчили значне посилення співпраці між Україною та Ізраїлем за останні роки.

У зустрічі взяли участь віце-спікер Кнесету, голова парламентської групи ізраїльсько-української дружби Талі Плосков, віце-спікери Кнесету Нава Бокер та Єхіель Бар, голова парламентської коаліції Давід Бітан, генеральний директор Кнесету Альберт Сахарович, заступник посла Держави Ізраїль в Україні Еміль Бен Нафталі, почесний консул Ізраїлю в місті Львові Олег Вишняков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-