Вибори на окупованому Донбасі підтримують менше чверті українців

Вибори на окупованому Донбасі підтримують менше чверті українців

Опитування
Укрінформ
50,6% громадян України виступають проти виборів на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей до моменту повернення повного контролю Києва над ними, підтримують проведення виборів 23,9%.

Про це свідчать дані опитування, проведеного Центром Разумкова. 

«Проведення виборів на окупованих територіях Донбасу до взяття їх під контроль українською владою не підтримує 50,6% респондентів, підтримують таку ідею 23,9%», - ідеться в повідомленні.

Відповідно до результатів опитування, проти виборів на Донбасі більшість опитаних на Заході та в Центрі, а також відносна більшість - у Південному регіоні. У Східному регіоні та на Донбасі частки респондентів, які підтримують та не підтримують цю ідею, статистично значуще не відрізняються.

Водночас зазначається, що у березні 2016 року не підтримували вибори в Донецькій і Луганській областях 52,5% респондентів, а підтримували - 23,0% опитаних.

Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумкова з 9 по 14 вересня 2016 року. Було опитано 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Опитування проводилося у 118 поселеннях (67 - міських і 51 - сільських). Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-