Водій, що намагався зупинити вбивцю поліцейських, дав пораду Геращенку

Водій, що намагався зупинити вбивцю поліцейських, дав пораду Геращенку

Укрінформ
Водій маршрутного таксі Валерій Тімонін, який у Дніпрі намагався своїм мікроавтобусом заблокувати машину озброєного екс-торнадівця Пугачова, відмовився від грошової допомоги на відновлення машини.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Після закінчення процедури вшанування сміливого мешканця Дніпра Валерія Тімоніна, я підійшов до нього і сказав:" У соцмережах просять дати номер Вашої картки, щоб перерахувати Вам гроші на ремонт машини і просто на знак визнання Вашого героїзму". Валерій сказав мені:"Дякую! Мені нічого не треба. Я просто не міг дивитися, як на моїх очах убивають дітей. Я просто зробив те, що мав зробити. Краще опублікуйте картки сімей загиблих поліцейських", - написав Геращенко.

Як повідомляв Укрінформ, злочинець випустив у Тімоніна дві кулі на ураження, які влучили у капот автомобіля.

За виявлену мужність і сміливість, спробу затримати озброєного злочинця, ризикуючи своїм життям, водія маршрутного таксі, 62-річного Валерія Тімоніна за наказом міністра МВС Арсена Авакова нагороджено нагородною зброєю - пістолетом "Форт-17".

У неділю вранці екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки Citroen за порушення правил дорожнього руху. Водій автомобіля почав чинити опір працівникам поліції, а потім застрелив патрульного Артема Кутушева і смертельно поранив його напарника Ольгу Макаренко. Одного з підозрюваних у нападі на правоохоронців затримали, коли він звернувся до лікарні з приводу вогнепального поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-