Екс-торнадівець випустив 8 куль по маршрутці, яка його блокувала - поліція

Екс-торнадівець випустив 8 куль по маршрутці, яка його блокувала - поліція

Укрінформ
Підозрюваний у вбивстві двох поліцейських у Дніпрі колишній боєць роти спецпризначення МВС «Торнадо» Олександр Пугачов під час інциденту здійснив вісім пострілів по маршрутці, водій якої намагався заблокувати авто нападника.

Про це повідомив начальник патрульної поліції Дніпра Володимир Богоніс, передає кореспондент Укрінформу.

«Нападник відкрив вогонь і по маршрутці. Всього було скоєно 8 пострілів», - повідомив Богоніс.

Як розповів ЗМІ водій маршрутки Валерій Тимонін, який став свідком інциденту, патрульний сів у службове авто і став по базі перевіряти особи злочинців. Напарниця патрульного в цей час стояла біля патрульного авто.

«Мені здається, дівчина-патрульний розгубилася, злякалася і не стріляла. Той, (зловмисник - ред.) спочатку вистрілив у патрульну, а потім холоднокровно розстріляв поліцейського-хлопця», - сказав водій.

ФОТОГАЛЕРЕЯ (7 фото):

Коли вбивця намагався втекти, Валерій перегородив своїм мікроавтобусом дорогу зловмисникові. Нападник відкрив вогонь і по маршрутці. Після пострілів по машині він був змушений розблокувати проїзд.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook міський голова Дніпра Борис Філатов, він збирається нагородити водія маршрутки Валерія Тимоніна медаллю «Захисник міста».

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні у Дніпрі попрощаються з двома загиблими поліцейськими - Артемом Кутушевим і Ольгою Макаренко, які загинули вчора від поранень, завданих водієм автівки марки Citroen, зупиненої за порушення ПДР.

Підозрюваного у вбивстві поліція затримала у лікарні ім. Мечникова, куди той звернувся з вогнепальним пораненням під чужим прізвищем. Наразі з його тіла вилучено кулю, а його самого взято під варту. Крім того, в нападі на поліцейських підозрюється ще одна особа, ім’я якої поліція не називає.

Відкрито провадження за трьома статтями за фактом убивства патрульних.

26 вересня у Дніпрі оголошено днем жалоби.

Фото: М'якшиков Микола

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-