Поліція подбає про дітей загиблих у Дніпрі патрульних - Деканоідзе

Поліція подбає про дітей загиблих у Дніпрі патрульних - Деканоідзе

Укрінформ
Національна поліція зробить все, щоб діти загиблих поліцейських не мали ні в чому потреби.

Про це заявила глава Нацполіції Хатія Деканоідзе у Дніпрі.

«Нацполіція зробить все, щоб діти наших бійців, співробітників ніколи ні в чому не мали потреби», - сказала Деканоідзе.

За її словами, кожна людина в Україні має відчути важливість професії патрульного. «Ми повинні в них повірити, і щоб вони повірили, що за ними стоїть велика сила нашої держави і нашого суспільства. Підтримуйте поліцейських. Кожен день вони ризикують життями. Вічна пам’ять героям!», - наголосила глава Нацполіції.

Як повідомлялося, поліція у лікарні імені Мечникова затримала підозрюваного у вбивстві двох патрульних поліцейських у Дніпрі.

Сьогодні вранці водій автомобіля застрелив патрульного і поранив його напарницю. Згодом жінка померла в лікарні під час операції.

Радник керівника МВС народний депутат Антон Геращенко повідомив, що у вчиненні цього злочину підозрюється колишній боєць роти спецпризначення МВС «Торнадо» Олександр Пугачов, який перебуває в розшуку за підозрою у вчиненні тяжких злочинів. Крім того, в нападі на поліцейських підозрюється ще одна людина, ім’я якої поліція не називає.

Пізніше з’явилася інформація про те, що поліція оточила будинок, де може знаходитися підозрюваний у вбивстві. Проте підозрюваного у ньому не знайшла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-