Одеського депутата Орлова судять за зачиненими дверима

Одеського депутата Орлова судять за зачиненими дверима

Фото
Укрінформ
У Приморському районному суді Одеси розпочалося засідання з обрання запобіжного заходу колишньому віце-губернатору області Олександру Орлову, якого підозрюють в організації побиття журналістів та активістів під Одеської ОДА 14 лютого 2014 року.

Як повідомляє "Думська", суд проходить за закритими дверима.

"Про це клопотав прокурор, мотивуючи необхідністю зберегти таємницю слідства. Орлов і його адвокат не заперечували проти закритого режиму, і суддя погодився", - йдеться в повідомленні.

На засідання прийшли активісти "Правого сектору", "Автомайдану", "Самооборони" та "Свободи", а також кілька представників Оппоблока, членом якого є Олександр Орлов.

Як повідомлялося, напередодні Орлову оголосили підозру в організації масових заворушень під Одеською ОДА в 2014 році.

19 лютого 2014 р. активісти одеського Евромайдану проводили на площі перед ОДА акцію "Досить стріляти!". Коли до мітингувальників вийшов тодішній голова ОДА Микола Скорик і почав виправдовувати застосування сили і зброї проти учасників столичного Евромайдану, його освистали. Після того як Скорик повернувся в адмінбудівлю, на площу прибули кілька автобусів, з яких вийшли близько двохсот осіб з дерев'яними битами та наклейками на одязі "Стоп Майдан!" і георгіївськими стрічками. Вони напали на мирних мітингувальників, били і журналістівза повної бездіяльності присутніх на площі співробітників міліції.

ФОТОГАЛЕРЕЯ (5 фото):

Фото: Думська

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-