У Києві пограбували ще одну фінустанову

У Києві пограбували ще одну фінустанову

Укрінформ
У Солом'янському районі Києва невідомий, погрожуючи пістолетом, пограбував установу із надання кредитів.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Сьогодні до Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення, що на бульварі Івана Лепсе вчинено розбійний напад на установу із надання кредитів. Подія сталася близько 11:30", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці, які виїхали за викликом, встановили: невідомий зайшов до кредитної установи та погрожуючи предметом, схожим на пістолет, вимагав у касира віддати гроші. Забравши близько 23 тисяч гривень, нападник утік із місця злочину. Після цього співробітниця закладу з відповідним повідомленням звернулася до поліції.

Зазначається, що у результаті події ніхто не постраждав.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. На місці працює слідчо-оперативна група районного та Головного управлінь поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини події та осіб, які можуть бути причетними до вчинення цього кримінального правопорушення.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні ж у Дніпровському районі Києва серед білого дня озброєний нападник пограбував пункт надання швидких кредитів, де викрав 7,5 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-