Російському журналісту Сотнику продовжують надходити погрози

Російському журналісту Сотнику продовжують надходити погрози

Укрінформ
Російський журналіст Олександр Сотник (Саша Сотник), який виїхав з Росії до Грузії після погроз на свою адресу, заявив журналістам, що якісь зловмисники продовжують йому погрожувати і в Грузії.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

За словами журналіста, дзвінки з погрозами знову почали надходити вже на його грузинський номер після того, як він «припустився помилки», вставивши SIM-карту одного з місцевих операторів мобільного зв'язку у свій старий московський телефон, який раніше був підключений до російської мережі.

Сотник упевнений, що саме після цього недоброзичливцям став відомий його грузинський номер і почалася, як він висловився, "свистоплясочка". Крім того, невідомі під час дзвінків з грузинського номера "Білайна" "дихають, бурчать, хриплять і матюкаються".

Як відомо, минулого вівторка Сотник опублікував відео, в якому розповів про свій від'їзд до Грузії через погрозу "перевести його в овочевий відділ". При цьому Сотник попросив громадськість не вважати свій від'їзд еміграцією і заявив, що робота на YouTube буде продовжена, оскільки в Росії залишилися його співробітники-оператори, а сам він займеться в Грузії створенням аналітичної програми про ситуацію в Росії.

Олександр Сотник майже п'ять років веде на YouTube канал Sotnik-TV. У своїх відео він неодноразово висловлювався на підтримку України і виступав з критикою президента Росії Володимира Путіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-