Maybach і деяке майно Гречківського заарештували - генпрокурор

Maybach і деяке майно Гречківського заарештували - генпрокурор

Укрінформ
Частину майна члена Вищої ради юстиції Павла Гречківського, який за вплив на суд намагався отримати від представника комерційної структури 500 тис. дол., заарештовано. 

Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко на нараді в прокуратурі в Одеській області, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Ми вже наклали арешт на достатню частину майна, починаючи від Maybach і решти, яке він придбав за своє "нелегке" трудове життя", - сказав Луценко. 

За словами генпрокурора, посередником в отриманні хабара повинна була бути дружина Гречківського, проте в останній день посередник був змінений на арбітражного керуючого Міністерства юстиції, який і був затриманий на гарячому. 

Як повідомляв Укрінформ, 21 вересня Генпрокуратура України спільно з СБУ викрили одного з членів Вищої ради юстиції, який намагався отримати від представника комерційної структури грошові кошти в сумі 500 тис. дол. за здійснення впливу щодо винесення судом першої інстанції рішення на користь суб'єкта господарювання та залишення його в силі судами апеляційної і касаційної інстанцій. 

При цьому затримано посередника - арбітражного керуючого Міністерства юстиції України, який у змові з членом Вищої ради юстиції, згідно з розподіленими між ними ролями, отримав першу частину коштів у розмірі 150 тис. дол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-