Армійці РФ на Донбасі палять свої намети

Армійці РФ на Донбасі палять свої намети

Укрінформ
Особовий склад російської армії на Донбасі протестує проти умов утримання.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони на Facebook.

У відомстві зазначили, що попри початок осінніх дощів та холодів, особовий склад 28 окремої мотострілецької бригади (Клинці) 20 Армії (Воронеж) Західного військового округу (Санкт-Петербург) ЗС РФ з травня продовжує проживати у польових наметах, «що викликає відкрите невдоволення військовослужбовців та спонукає їх до пошуку нових форм протесту».

«19 вересня  на території польового табору (н.п.Займище) внаслідок пожежі згоріло близько 20 наметів. Враховуючи специфіку займання, а також те, що це вже друга пожежа на території табору з початку місяця (перша сталася 9 вересня), основна версія пожежників – навмисний підпал", - йдеться у повідомленні.

ГУР також повідомляє, що основні зусилля противника за добу зосереджувались на підтриманні боєготовності військ, ротації та посиленні передових підрозділів, поповненні матеріально-технічних засобів на напрямках.

У напрямку н.п.Старобешеве перекинуто танкову роту танкового батальйону та вогневий взвод гаубичного самохідного артилерійського дивізіону ЗС РФ; переміщено до району н.п.Ломуватка розвідувальну роту 7 окремої мотострілецької бригади, проведена часткова ротація особового складу на передових позиціях.

Зафіксовано чергові факти постачання пально-мастильних матеріалів з території РФ до залізничних станцій: Ровеньки - сім цистерн з паливом (350 тонн); "Караванна" (Донецьк) з н.п.Іловайськ - три цистерни з дизельним паливом (150 тонн) та дві цистерни з бензином (100 тонн).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-