Деканоідзе: Я не дозволю говорити про мою національність

Деканоідзе: Я не дозволю говорити про мою національність

Укрінформ
Голова Нацполіції Хатія Деканоідзе заявила, що народні депутати мають бути толерантними, і вона нікому не дозволить говорити про її національність.

Про це вона сказала під час засідання Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не дозволю розмовляти про мою національність. Так, я народилася в Грузії, але я ще громадянка України. Ви з трибуни парламенту це кричали, я не дозволю, тому що депутат має бути толерантним, а не націоналістом", - сказала вона, згадавши, що народний депутат Андрій Лозовий говорив про її національність під час виступів у Раді.

До цього Лозовий критикував діяльність Деканоідзе як очільниці Нацполіції.

"Прямо зараз в Одесі співробітники Нацполіції розганяють мирний антитруханівський мітинг. У нас був такий президент - Янукович - він теж разом із тодішнім міністром внутрішніх справ Захарченком розганяв мирні мітинги. Ви знаєте, що з ним сталося. Він поїхав з країни. Прогнозують, що ви теж поїдете, як поїхала Згуладзе. Якщо ви працюєте так неефективно, то може вам варто піти у відставку", - сказав Лозовий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-