З'явився сайт для оформлення електронної черги на кордоні України

З'явився сайт для оформлення електронної черги на кордоні України

Укрінформ
Українцям презентували сайт, на якому в онлайн-режимі можна заповнити заявку для електронної черги на митниці в Ягодині.

Про це народний депутат України від фракції «Народний фронт» Ігор Гузь розповів під час брифінгу в Києві у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми презентуємо цей сайт онлайн-бронювання черги на митниці Ягодин. Він від сьогодні працюватиме в тестовому режимі", - сказав Гузь.

Нардеп додав, що розробники сподіваються на зустріч із керівником Державної фіскальної служби та діалог про створення онлайн черги для проходження всіх існуючих в Україні митниць.

"Сподіваюся, що ми зустрінемося з керівником Державної фіскальної служби паном Романом Насіровим і передамо йому цю розробку. Ми розуміємо: якщо Державна фіскальна служба візьме за основу цей проект, він має бути на державному домені, мати всі відповідні захисти", - додав Гузь.

За словами розробників, суть роботи сайту - це заповнення в онлайн-режимі анкети з інформацією про водія, який подорожує через кордон, та його авто. На сайті можна забронювати необхідний час для перетину кордону. Підтвердити бронювання черги можна за допомогою телефона або e-mail.

Як зазначили розробники, вони намагалися спростити форму онлайн-заявки та убезпечити дані заявників від можливих "зламів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-