Монетизацію пільг передадуть Раді до кінця року – Рева

Монетизацію пільг передадуть Раді до кінця року – Рева

Укрінформ
Міністерство соціальної політики України наполягає на впровадженні системи монетизації пільг усім категоріям населення. Відповідний законопроект вже розроблено і до кінця року буде подано до Верховної Ради України.

Про це заявив міністр соціальної політики Андрій Рева у вівторок під час брифінгу в Миколаївській ОДА, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Міністерство соціальної політики наполягає на впровадженні системи монетизації пільг усім категоріям населення. Це пріоритетний напрямок нашої роботи. Ми з цим вже запізнилися на 20 років. Відповідний законопроект нами вже розроблено і до кінця року буде подано до Верховної Ради», - сказав Рева.

За його словами, суть законопроекту полягає в тому, щоб кожний пільговик отримав певну суму коштів відповідно до можливостей державного бюджету. Використовувати гроші людина може на власний розсуд, але за всі послуги платитиме повну вартість на рівні з іншими. Зокрема, йдеться про оплату транспортних витрат, комунальних платежів і таке інше.

"Це буде справедливо і стосовно сільського населення, яке, наприклад, має пільги на проїзд в електротранспорті, але не користується ними через відсутність такого", - зазначив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-